P?ivitin ja p?ivittelen

Olen t?n??n p?ivitt?nyt WordPressi?ni. Versio on nyt 2.0.3 ja samalla p?ivittelin hiukan blogini ulkon?k??. En paljon kuten huomata saattaa.

Maailmanmestaruuskisat

Minusta on niin v??rin, ett? Italia “voitti” jalkapallon maailmanmestaruuden. V??rin siksi, ett? mestaruus k?yt?nn?llisesti katsoen arvottiin. Minusta olisi parempi, ett? jos peli p??ttyy tasan, ei ole maailmanmestaria. On vain kaksi hopeamitalijoukkuetta.

Kaunis Veera

Venekosken kes?teatteri on minulle tuttu monen vuoden yhteisen taipaleen vuoksi. Teatteri on investoinut paljon yleis?n viihtymiseen. Parin kes?? sitten valmistui komea katsomorakennus, jonka vieress? kalpenee l?hes mink? tahansa suomalaisen kes?teatterin katsomo.

Mutta se Kaunis Veera. Tatu Pekkarinen on ilman muuta suomalaisen viihteen merkkimiehi?. T?m? n?ytelm? on valitettavasti aikansa el?nyt. Se suorastaan rasistinen. N?ytelm?n kantava teema nojaa siihen, ett? mustalaispariskunta varastaa lapsen. Jonkun mielest? t?m? on nipottamista, mutta olkoon. Min? en sellaista n?ytelm?? tekisi.

Venekoskella on kes?teatterista pitk?t perinteet. Toiminta alkoi 50 – luvun alkupuolella ja vuosien mittaan ohjelmistossa on ollut runsaasti sek? klassikkoja ett? kantaesityksi?. Mutta musiikkiteatteri ei ole ainakaan parin viimevuosikymmenen aikana kuulunut Venekosken kes?teatterin vahvuuksiin. Eik? se kuulu edelleenk??n. Parhaiten toimii l?mmin maalaishuumori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.