Sumutusta

Keskisuomalainen käy presidentinvaalikamppailua omalla tavallaan. Luonnollisesti puffaa Niinistoä sen kun ehtii.

Vesa Somppi
kirjoittaa ( ja viittaa ehdokkaiden julkkistukijoihin) : Halonen on kerännyt enemmän nimiä, mutta Niinistön tukijat ovat kovemman luokan tekijöitä. Hän pongaa Halosen listalta Aki Kaurismäen, Ismo Alangon, Jani Sievisen ja Ewa Wahlströmin. Ja hylkää loput kommentilla: Suurin osa”julkkiksista” on suurelle yleisölle tuiki tuntemattomia.

Hmmm, keitähän nämä suurelle yleisölle tuiki tuntemattomat “julkkikset” mahtavat olla.

Tarjan sivustolla blogia näyttävät pitävän Aleksi Bardy, Anja Snellman ja Hilppa Kimpanpää.

Tarjaa ovat ilmoittautuneet tukemaa mm. Karita Mattila, Jorma Uotinen, Kaija Saarikettu, Ilkka Alanko, Pedro Hietanen, Hector, Maarit ja Sami Hurmerinta, Chydeniukset Jussi ja Kalle, Jarkko Martikainen, Timo Rautiainen, Kaija Koo, Ile Kallio, Kaija Kärkinen, Tapani Kansa, Pekka Kuusisto, Iiro Rantala, Heikki Salo, Hannu-Pekka Björkman, Neil Hardwick, Sari Havas, Riitta Havukainen, Kaisa Korhonen, Krisse Salminen, Vesa Vierikko, Eija Vilpas, Marco Bjurström, Virtasista Jukka ja Ville, Outi ja Ilkka Heiskanen, Laila Hirvisaari, Pentti Holappa, Arto Paasilinna, Leena Lehtolainen, Mirkka Rekola, Kaari Utrio …

Käy itse katsomassa, ketkä muut ovat jääneet Vesa Sompille tuntemattomiksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.