Sumutusta

Keskisuomalainen k?y presidentinvaalikamppailua omalla tavallaan. Luonnollisesti puffaa Niinisto? sen kun ehtii.

Vesa Somppi
kirjoittaa ( ja viittaa ehdokkaiden julkkistukijoihin) : Halonen on ker?nnyt enemm?n nimi?, mutta Niinist?n tukijat ovat kovemman luokan tekij?it?. H?n pongaa Halosen listalta Aki Kaurism?en, Ismo Alangon, Jani Sievisen ja Ewa Wahlstr?min. Ja hylk?? loput kommentilla: Suurin osa”julkkiksista” on suurelle yleis?lle tuiki tuntemattomia.

Hmmm, keit?h?n n?m? suurelle yleis?lle tuiki tuntemattomat “julkkikset” mahtavat olla.

Tarjan sivustolla blogia n?ytt?v?t pit?v?n Aleksi Bardy, Anja Snellman ja Hilppa Kimpanp??.

Tarjaa ovat ilmoittautuneet tukemaa mm. Karita Mattila, Jorma Uotinen, Kaija Saarikettu, Ilkka Alanko, Pedro Hietanen, Hector, Maarit ja Sami Hurmerinta, Chydeniukset Jussi ja Kalle, Jarkko Martikainen, Timo Rautiainen, Kaija Koo, Ile Kallio, Kaija K?rkinen, Tapani Kansa, Pekka Kuusisto, Iiro Rantala, Heikki Salo, Hannu-Pekka Bj?rkman, Neil Hardwick, Sari Havas, Riitta Havukainen, Kaisa Korhonen, Krisse Salminen, Vesa Vierikko, Eija Vilpas, Marco Bjurstr?m, Virtasista Jukka ja Ville, Outi ja Ilkka Heiskanen, Laila Hirvisaari, Pentti Holappa, Arto Paasilinna, Leena Lehtolainen, Mirkka Rekola, Kaari Utrio …

K?y itse katsomassa, ketk? muut ovat j??neet Vesa Sompille tuntemattomiksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.