A-piste

Sattumoisen näin otsikossa mainitun ohjelman, jossa oli pahaa verta synnyttänyt henkilökuva Sauli Niinistöstä. En ole Niinistön kannattaja, mutta kyllä henkilökuvan kulmikkuus minuakin nirhaisi. Eikä vain tämä juttu, vaan koko ohjelma kautta linjan.

A-piste kai kuvittelee olevansa kriittinen. Väärin kuvittelee. Se on vain efektejä. Ei ensimmäistäkään ajatusta, vain pyrkimystä kuohauttaa. Tällaisia ohjelmia katsoessa tulee mieleen, mistä nyt halutaan vaieta, mistä ei saa tai sovi puhua.

One Reply to “A-piste”

  1. No niin, olisihan se heti pitänyt hoksata. A-pistehän on tietenkin Kepun mandaattia. Kyseenalainen hyökkäys oikeuskansleria vastaan, jota kyyditti Lapin liiton johtaja. Herjajutut Niinistöstä ja Halosesta, mutta Vanhanen pääsi kuin koira veräjästä. Köyhää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.