Kun pelko peitt?? tulevaisuuden

Kaoottinen olo. Radiosta virtaa koko ajan Kauhajoen ammuskelu.

Miten jonkun ego ja el?m?npelko voi olla noin paljon isompi kuin h?nen ?lyns?? Miten todellisuudentaju ja kyky empatiaan voi olla noin pahoin hukassa? Ep?toivoisen ihmisen viimeinen ja varmasti suurin? ep?onnistuminen.

?sken psykiatri kertoi, ett? kun h?pe?? joutuu kokemaan liian paljon, katoaa kyky tuntea h?pe??. H?pe? tuhoaa ihmisen, tappaa ihmisyyden. Terveisi? vain kilpailufanaatikoille.

Palautetaan Toivo alennustilastaan helppoheikkien sumutusverhona siksi mik? se kuuluu olla: Voimaksi, jonka avulla niin nykyiset kuin tulevatkin vaikeudet voitetaan, pelot sel?tet??n sek? luottamukseksi mielekk??seen tulevaisuuteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.